Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
oder 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2971 kJ / 710 kcal
- Protein
- 42 g
- Kohlenhydrate
- 87 g
- Fett
- 20 g
- Ballaststoff
- 15.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tuna empanada
1h 20min
Beef and beer pie
1h 40min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Tomato Pie
3h
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 Std.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Moroccan chicken and couscous
45min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min