Geräte & Zubehör
Creamy Moroccan bean soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
510 kJ /
122 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Tahini dip (tarator)
5 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 Min
Freekeh pilaf with broad beans
1 Std.
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Raw Chocolate Cake
2 Std. 20 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Vegetable fideuá
40 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min