Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g fresh coriander, roughly chopped
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 - 3 garlic cloves
- 200 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper, adjust to taste
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp ground paprika
- 1 ¼ tsp ground ginger
- 200 g carrots, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g dried green lentils, soaked for approx. 15 min, drained
- 400 g water
-
150
g canned chickpeas, drained, weight after draining
oder 150 g cooked chickpeas, drained, weight after draining -
2
tsp chicken stock paste, homemade
oder 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 lemon, juice (30 g) and zest
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Kohlenhydrate
- 34.7 g
- Fett
- 10 g
Alternative Rezepte
Bulghur and lentil soup
1h
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Spinach Fatayers
2h
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Koshari stew
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Creamy carrot and lentil soup
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Chicken with bulgur and vegetables
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Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
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Quinoa Broth
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Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
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Artisan Plant Pizza
35 min