Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2984 kJ / 710 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Kohlenhydrate
- 21.3 g
- Fett
- 16.3 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
Alternative Rezepte
Tomato Sauce
40 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min