Geräte & Zubehör
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 porties
Zutaten
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
52 g
Kalorien
2899 kJ /
693 kcal
Fett
42.5 g
Ballaststoff
3.8 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Uiensoep
1 Std.
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Kip met citroen
50 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Geroerbakte groenten
10 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min