Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
TM6 TM5

Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla

4.3 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g onions, halved
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
  • 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
  • 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
  • 2 tsp dried fennel seeds
  • 1 pinch saffron
  • 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g dried apricots, pitted, quartered
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder 1 tsp chicken stock paste, homemade
  • 2 lemons, finely grated zest and juice
  • 80 g water
  • 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
  • 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
  • 1 tsp icing sugar

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1997 kJ / 477 kcal
Protein
37 g
Kohlenhydrate
37 g
Fett
18 g
Ballaststoff
8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte