Geräte & Zubehör
Chicken Provencale
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil80 g
-
red wine vinegar20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)750 g
-
cherry tomatoes250 g
-
juniper berries5
-
black olives20
-
courgettes cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
aubergines cut in pieces (1.5 cm)200 g
-
red peppers cut in pieces (1.5 cm)150 g
-
water1000 g
-
fresh basil leaves (optional)20 g
-
lemon sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
47.9 g
Kalorien
2279 kJ /
545 kcal
Fett
35.8 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Veracruz Fish
30 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min