Geräte & Zubehör
Chicken Provencale
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil80 g
-
red wine vinegar20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)750 g
-
cherry tomatoes250 g
-
juniper berries5
-
black olives20
-
courgettes cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
aubergines cut in pieces (1.5 cm)200 g
-
red peppers cut in pieces (1.5 cm)150 g
-
water1000 g
-
fresh basil leaves (optional)20 g
-
lemon sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
47.9 g
Kalorien
2279 kJ /
545 kcal
Fett
35.8 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Greek Style Pork Stew
30 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Circassian Chicken
2 Std.
Courgettes with Corn
25 Min
Veracruz Fish
30 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Lamb stew
Keine Bewertungen
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min