Geräte & Zubehör
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Shortcrust Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)80 g
-
water cold50 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
onions cut in pieces80 g
-
chicken breasts, skinless sliced (1 cm)350 g
-
water220 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)½
-
dried bay leaf1
Sauce
-
unsalted butter diced25 g
-
plain flour25 g
-
milk150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground white pepper or to taste¼ tsp
-
white asparagus cooked, sliced (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14 g
Kalorien
1122 kJ /
267 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
HYGGE
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 Std. 40 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 Std. 30 Min
Onion Focaccia
3 Std. 20 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Crab Briks
35 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min