Kompatible Versionen
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 33.6 g
- Ballaststoff
- 5.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Silky sweet potato mash
25 min
Cauliflower mash
25 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Parsnip and bean mash
25 min
Mushroom sauce
20 min
Creamed spinach
15 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Poached chicken with liquid stock
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min