Kompatible Versionen
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 33.6 g
- Ballaststoff
- 5.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Coconut poached chicken salad
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1hod.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Béarnaise sauce
20 Min
Cauliflower mash
25min
Pork san choy bau
25min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Poached chicken with liquid stock
25min
Turkey rissoles and kale slaw
30 menit
Pork and prawn dumplings
55min