Geräte & Zubehör
Curried Squash Galette
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil50 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
Madras curry powder2 tsp
-
butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)250 g
-
kabocha squash peeled, sliced (1 cm)250 g
-
red onion cut in wedges (eighths)1
-
coarse sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
wholemeal flour plus extra for dusting190 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes115 g
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water (optional) ice cold50 - 80 g
-
sour cream250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
627 mg
Protein
6 g
Kalorien
1979 kJ /
477 kcal
Fett
35 g
Gesättigte Fettsäuren
18 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min