Moroccan Chickpea and Halloumi Pie

Moroccan Chickpea and Halloumi Pie

4.5 40 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions

Zutaten

  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    10 g
  • ras el hanout
    1 tsp
  • harissa
    1 tsp
  • passata
    200 g
  • roasted red peppers, preserved drained, cut in strips (1 cm)
    360 g
  • tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • halloumi cheese diced (1.5 cm)
    175 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    5 g
  • olive oil spray
  • filo pastry sheets
    5

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 311 kcal / 1307 kJ
Protein 15 g
Fett 12 g
Kohlenhydrate 34 g
Gesättigte Fettsäuren 6 g
Natrium 980 mg

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