Geräte & Zubehör
Mirror glaze cake
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 55 Min
16 portions
Zutaten
-
shelled unsalted pistachio nuts10 - 20 g
Cocoa-coconut cake base
-
vegetable oil for greasing
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
Chocolate Ripple biscuits™200 g
-
desiccated coconut50 g
Chocolate mousse
-
titanium strength gelatine leaves3
-
chilled water for soaking
-
milk chocolate broken into pieces600 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)700 g
-
Irish cream liqueur180 g
Mirror glaze
-
titanium strength gelatine leaves4
-
chilled water for soaking
-
white chocolate broken into pieces350 g
-
water room temperature150 g
-
white sugar300 g
-
sweetened condensed milk200 g
-
food colouring (red - see Tips)1 - 2 teaspoons
-
macarons of choice, for decorating (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
115.8 mg
Protein
8.2 g
Kalorien
3097.2 kJ /
737.4 kcal
Fett
48.8 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
30.5 g
Kohlenhydrate
70.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Treats
33 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Feijoa bakewell tart
1 Std. 35 Min
Royal icing
5 Min
Gravity cake
2 Std.
Cream Cheese Icing
5 Min
Chocolate Macarons
25 Std. 30 Min
Gluten free gingerbread house
4 Std. 45 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 Std. 30 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Baked Vanilla Cheesecake
13 Std. 25 Min