Geräte & Zubehör
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
13 g
Kalorien
1137 kJ /
272 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen