Geräte & Zubehör
Graubünden gerstsoep
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9 g
Kalorien
1137 kJ /
273 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Paksoi en ham rijst
40 Min
Mango mojito
15 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min