Kompatible Versionen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
oder ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Fett
- 18.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoff
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
XXL - Pompoensoep
50 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min