Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 59 g
- Ballaststoff
- 7.1 g
Alternative Rezepte
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Vis en aardappelen met tomatensaus
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Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
无评分
Gazpacho met kers en munt
无评分
Drijvende eilandjes
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Crème karamel (flan)
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Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Peergelei
无评分
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
无评分
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
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50min