Geräte & Zubehör
Zalm met waterkerskorst
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
30 g
Kalorien
2330 kJ /
559 kcal
Fett
43 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Haver horchata
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen