Geräte & Zubehör
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 19 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Natrium
4738 mg
Protein
326.7 g
Kalorien
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Fett
63.5 g
Ballaststoff
42 g
Gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
256.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Gazellehoorns
1 Std.
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min