Geräte & Zubehör
Rabarber, gember en citroen risotto
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
6 g
Kalorien
1803 kJ /
431 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min