Geräte & Zubehör
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
1 lime, zest only, no white pithdried kaffir lime leaves2
-
fresh lemongrass cut into thirds1 stalk
-
½ oz toasted sesame oilblack sesame oil½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced2 in.
-
dark brown sugar1 oz
-
cilantro plus extra, leaves only, to garnish10 sprigs
-
fresh red chili deseeded if preferred, plus extra, thinly sliced to garnish1
-
turmeric, dried, ground¾ tsp
-
coconut milk13 ½ oz
-
water16 oz
-
chicken stock paste to taste (see Tip)2 tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded35 oz
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)1 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
866 mg
Protein
33.6 g
Kalorien
2105.1 kJ /
503.1 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Noir
14 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Keine Bewertungen
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Squid Ink Pasta
1 Std.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min