Geräte & Zubehör
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Protein
2.6 g
Kalorien
346.7 kJ /
82.9 kcal
Fett
1.8 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Thaise burgers
35 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min