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Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
fresh thyme leaves only1 ½ - 2 sprigs
-
mozzarella cut in pieces130 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 2-3 aubergines)670 g
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1085.6 mg
Protein
19.4 g
Kalorien
1366.8 kJ /
326.7 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoff
7.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
24.7 g
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