Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 4 - 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 50 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 15 g kurutulmuş herhangi bir mantar
- 1 diş sarımsak
- 1 ½ tk tuz
- 1 ½ tk karabiber
-
3
tutam tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
oder 3 tutam toz tatlı kırmızı biber - 50 g zeytinyağı
- 200 g doğranmış domates konservesi
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Kohlenhydrate
- 18.2 g
- Fett
- 12.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.8 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 Min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Keine Bewertungen
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 Min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1 godz. 15 min
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55 Min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Keine Bewertungen
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen
Asya Usulü Salata Sosu
Keine Bewertungen
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Keine Bewertungen
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Karnabahar Pilavı
10 Min