Geräte & Zubehör
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
194.3 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
702.4 kJ /
167.9 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
19.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Date and nut balls
20 Min
Orange sponge cake
1 Std.
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Better banana cake
45 Min