Geräte & Zubehör
Tomato Soup with Burrata
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
tomatoes ripe, quartered1000 g
-
red onion sliced (1-1.5 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing40 g
-
boiling water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
double cream40 g
-
burrata cheese (approx. 2 balls)250 - 300 g
-
croutons for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
742.1 mg
Protein
18.5 g
Kalorien
1544.3 kJ /
369.1 kcal
Fett
27.1 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
15.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soup Season
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10 min.
Cod and Spinach Soup
40 min.
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1h
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min.
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min.
Watermelon Ice Lollies
12h 10 min.
Crushed ice
5 min.
Garlic and Olive Conchiglie
25 min.
Sweet Potato Cheesecake Bars
2h
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min.