Geräte & Zubehör
Baked pâté
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
25 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
allspice berries or ½ tsp ground allspice4
-
dried bay leaves2
-
gravy beef cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
boneless skinless pork belly rind removed and cut into cubes (3-4 cm)400 g
-
mixed roots and vegetables (e.g. carrots, parsnip, brown onion), cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
dried porcini mushrooms cut into slices10 g
-
chicken livers200 g
-
bread roll (approx.60 g)1
-
sea salt2 ½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
eggs3
-
butter 1-2 tsp for greasing
-
breadcrumbs for coating50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
307.2 mg
Protein
9.7 g
Kalorien
501 kJ /
119 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Piña colada
5 Min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 Min
Rice milk
24 Std. 15 Min
Cevapcici
50 Min
Queso fresco
2 Std.
Sweet Rice
1 Std.
Strawberry caipiroska
10 Min
Mojito-style cocktail
10 Min