Geräte & Zubehör
Baked pâté
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
25 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
allspice berries or ½ tsp ground allspice4
-
dried bay leaves2
-
gravy beef cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
boneless skinless pork belly rind removed and cut into cubes (3-4 cm)400 g
-
mixed roots and vegetables (e.g. carrots, parsnip, brown onion), cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
dried porcini mushrooms cut into slices10 g
-
chicken livers200 g
-
bread roll (approx.60 g)1
-
sea salt2 ½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
eggs3
-
butter 1-2 tsp for greasing
-
breadcrumbs for coating50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
307.2 mg
Protein
9.7 g
Kalorien
501 kJ /
119 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mini Gugelhupf bundts
2 Std.
Omelette
30 Min
Sardines in parcels with green bean salad
1 Std.
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min
Smalec (pork rillettes)
3 Std. 10 Min
Poppy seed torte
5 Std.
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Lemon and parsley juice
5 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Mango and turmeric sorbet
10 Min