Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di mandorle senza la pelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (optional)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 scampi interi
- 40 g di liquore all'arancia
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Carbohydrates
- 54.7 g
- Fat
- 26.4 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto alla crema di granchio
35 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Linguine ai gamberoni
30min
Lasagne al profumo di mare
1h 35 min
Pepata di cozze
55min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Linguine al nero di seppia
45min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Linguine con scampi al limone
20 min