Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 pêches blanches ou jaunes, coupées en huit
- 100 g de fraises, coupées en quartiers
- 100 g de framboises fraîches
- 4 c. à café de sucre roux
- 4 - 8 feuilles de basilic frais, et réserver la tige coupée en deux dans la longueur
- 400 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 517 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 27.3 g
- Fat
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Pommes farcies aux fruits secs
1h
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Soupe de concombre et brochettes de crevettes
35 min
Velouté de concombre aux noix
10 Min
Soufflé à l'ananas
35 min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 godz. 10 min
Gaspacho sucré-salé
5 min
Figues farcies
20min
Gratin de mangue aux épices
1 Std. 30 Min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min