Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ¼ TL schwarze Pfefferkörner
- ¼ TL Koriandersamen
- ¼ TL braune (bzw. schwarze) Senfkörner
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 2 Gewürznelken
- 1 Sternanis
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Kardamomkapseln
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 120 g Schalotten, halbiert
- 20 g Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- 700 g Marillen, entkernt und halbiert
-
200
g Fleischparadeiser, entkernt und geviertelt
or 200 g stückige Paradeiser, aus der Dose - 50 g Apfelessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayennepfeffer
- 100 g Gelierzucker 2:1
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 170 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Erdbeerchutney
35min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1h 15 min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Rote-Rüben-Relish
1h 15 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Rote-Rüben-Senf
50 min
Kirschenchutney
1h 5min
Süßer Marillensenf
55min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.