Spaghetti al polpo

Spaghetti al polpo

4.7 139 ratings
Prep. 15 min
Total 1 h 10 min
3 porzioni

Ingredients

  • di acqua
    500 g
  • di polpo fresco
    700 g
  • di cipolla rossa di Tropea a fettine
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
    40 g
  • di passata di pomodoro
    30 g
  • foglie di basilico fresche
    3
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di spaghetti
    240 g

Nutrition per 1 porzione

Calories 569 kcal / 2381 kJ
Protein 33.9 g
Fat 20.2 g
Carbohydrates 63 g
Fibre 2.6 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...