Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 capesante con il corallo
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di burro
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 12 fette di pancetta affumicata
- 1 foglia di alloro secca
- 20 g di brandy
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Carbohydrates
- 7.7 g
- Fat
- 16.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di funghi
20 min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
30 min
Crema di asparagi
50 min
Crema di zucchine e anacardi raw
20 min
Crema di zucchine
30 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Vellutata di funghi
50 min
Crema di zucca e calamaretti
35min
Vellutata di porcini
50 min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Crema di piselli
45 min