Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 600 g di carote a pezzi piccoli (2 cm)
- 2 cipollotti bianchi a metà
- 1 patata a pezzi piccoli (2 cm)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di arancia
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di acqua
- 2 carote a listarelle
- 8 crostini di pane
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 9.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di lattuga e menta
35 min
Vellutata di carote viola
45 min
Crema di asparagi
50 min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Crema di zucchine
30 min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Vellutata di carote e pastinaca
50 min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di carote
35 min