Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di asparagi teneri e sottili
- 2 tuorli
-
40
g di Grana Padano grattugiato
or 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato -
50
g di panna (min. 30% di grassi)
or 100 g di latte parzialmente scremato - 700 g di brodo vegetale
- 20 g di farina
- 1 pizzico di sale + q.b.
-
200
g di crostini
or 200 g di pane
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Carbohydrates
- 44.2 g
- Fat
- 11.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di carote all'arancia
30 min
Crema di asparagi verdi
50 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 min
Crema di pomodoro
25 Min
Crema di zucchine
30 min
Crema di asparagi e curcuma
35 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di coste
35 min
Crema di piselli
45 min