![Poires au vin rouge Poires au vin rouge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FCBFB78-FAEF-4E3C-BBE2-2FB9F4048064/Derivates/7DAC2A11-B66A-4E80-A257-9BCA0246A76F.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 3.7 g
Alternative recipes
Chutney de figues
4 Std.
Sauce gribiche
15 Min
Gelée de sureau
50min
Marmelade d'oranges
1 Std. 30 Min
Gelée de raisin
6 godz.
Soupe de poire au vin rouge
20min
Poires au vin rouge
5 godz.
Gelée et pâte de coing
24 Std.
Marmelade de clémentines
40min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Marmelade aux 3 agrumes
6 godz.
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min