Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta sfoglia
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 30 g di burro
- 300 g di spinaci freschi in foglia
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 33.6 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 Std. 20 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta di quinoa con cannellini
1 godz. 5 min
Plumcake salato vegetariano
1 Std. 15 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Brisèe con broccoletti e bacon
1 Std. 30 Min
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55 min
Risotto seitan e funghi
40min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1 Std. 15 Min
Crema di avocado al cacao
15 Min
Torta salata di bietole
1 Std.