Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- 500 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 20 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 15 g Sojasauce
- 300 g Sauerkraut, aus der Dose (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1078 kJ / 258 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2h
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 Std. 25 Min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Gefüllte Koteletts
40 min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Gefüllte Ente
3 Std. 15 Min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1 godz.
Gulasch Stroganoff
1h 10min