Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscuit
- 2 œufs
- 70 g de sucre
-
10
g de sucre vanillé, maison
or ½ sachet de sucre vanillé - 80 g de farine fleur
- 20 g d'amidon
Crème au séré
- 100 g d'eau bouillante pour dissoudre la gélatine
- 8 feuilles de gélatine
- 250 g de séré maigre
- 500 g de séré à la vanille
- 200 g de yogourt nature, 1,5 % de m.g.
- 300 g de fraises, équeutées, en tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 469 kJ / 111 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau à la crème
45 min
Tarte au vin cuit
45 min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Focaccia à la farine d'épeautre
No ratings
Duo de mini-tresses au beurre
2小时 10 分钟
Gâteau aux carottes argovien
2h
Glace façon 'Viennetta' à la vanille et au chocolat
8h 50min
Gâteau de Linz
1 Std.
Riz Casimir
45 min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Cake aux baies
1h 15min