!["Cullen Skink" - Fischsuppe "Cullen Skink" - Fischsuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/786450ef-74b2-4944-a11b-2b6258887536/Derivates/660b81d4-0ee6-4464-adce-fdcac58875c3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9u. 30min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 Std. 45 Min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Smoky Aioli
15 Min
Kalbsleberwurst im Glas
5h 40min
Gsiberger Leberpastete
3h 30 min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 Std. 20 Min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 Std. 40 Min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30 min
Bouillabaisse
1h 25 min
Hackfleisch
35 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 Std. 40 Min