Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza mit Erdäpfeln, Steinpilzen und Bratwurst
3 Std.
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 Std. 45 Min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1h 25min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1h 20min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1h
Backfisch
40 Min
Rock me Amadeus
2 Std. 40 Min
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 Std. 30 Min
Fischsuppe
1h 40min