Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Möhren (ca. 150 g), in Würfeln (ca. 1 cm)
- ½ Porreestange (ca. 100 g), in Ringen (ca. 5 mm)
- 1200 g Pilzfond (z.B. von Lacroix)
- 80 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, zerdrückt
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- ½ Bund Kerbel, abgezupft, grob zerschnitten, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer
- 300 g Steinpilze, frisch
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1407 kJ / 337 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 8.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Hähnchen-Minestrone
1h 20min
Hennenknödel-Suppe
1 godz.
Nordische Minestrone
30 min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Nudeleintopf mit Klebreiskuchen und Fischbällchen (部队锅)
1 godz.
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 godz. 30 min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1 godz.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 Std.
Herbstliche Minestrone
1h 20min