![Klare Steinpilzsuppe Klare Steinpilzsuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9A86767D-BD18-470A-A616-22B047DB42A0/Derivates/382d5f78-e3c4-40ee-9ae6-41acdfa0fead.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Möhren (ca. 150 g), in Würfeln (ca. 1 cm)
- ½ Porreestange (ca. 100 g), in Ringen (ca. 5 mm)
- 1200 g Pilzfond (z.B. von Lacroix)
- 80 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, zerdrückt
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- ½ Bund Kerbel, abgezupft, grob zerschnitten, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer
- 300 g Steinpilze, frisch
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1407 kJ / 337 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 8.2 g
In Collections
Alternative recipes
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1 Std.
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3 Std.
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Kohlrabisuppe mit geröstetem Quinoa
50 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35 min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35 min
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min