Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 1.1 g
Alternative recipes
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Quiche di patate e cipolle
55min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Pumpkin pie
2 godz. 30 min