Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Carbohydrates
- 29.2 g
- Fat
- 11.8 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Zuppa di pesce misto
40min
Pepata di cozze
55min
Polpetti affogati
45min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Paella
1h 50 min.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Peoci gratinati
1h
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min