Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Carbohydrates
- 29.2 g
- Fat
- 11.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Pepata di cozze
55min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Cozze ripiene alla pugliese
1 godz. 25 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Peoci gratinati
1h
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Tegamini di cipolle e alici
1h
Pepata di cozze
45 min