Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 15 g di coriandolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 100 g di polpa di avocado a tocchetti
- 400 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cubetti di ghiaccio
- 100 g di olio di oliva
- 200 g di acqua minerale frizzante
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 217 kJ / 2 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Gazpacho
15 Min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Tabulè speziato
2h 10min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Salsa olandese
30 min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Purè di carote arrosto
1 godz.
Vellutata fredda di zucchine e menta
1h 30min