Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de cerneaux de noix
- 120 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 200 g de farine de blé
La garniture
- 250 g de cerneaux de noix
- 125 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau
- 35 g de beurre demi-sel
- 75 g de crème fraîche
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3107.5 kJ / 747.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 42.3 g
- Fat
- 57.8 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Tarte poires et agrumes à la crème frangipane
2h
Tarte soufflée au citron
3 Std. 35 Min
Tarte à la praline
3h 20 min
Chou salé aux choux de Bruxelles et crème au chèvre
1 Std. 40 Min
Tarte meringuée au citron
1h 10 min
Tarte au citron de Menton
1h 15 min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15 min
Tatin de poires
2 godz. 40 min
Royal au chocolat
3u. 30min
Gâteau de Santiago
35 min
Mont-blanc revisité
4 Std. 20 Min