![Raviolis pékinois Raviolis pékinois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B4DCD71A-A88F-434A-84A6-9E5639A167B6/Derivates/5cc23d9d-7746-45bd-8ca2-121fcc1184b1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ oignon, coupé en quatre
- 10 g de gingembre frais, émincé en lamelles
- 200 g d'échine de porc, désossée, en morceaux de 3 cm de côté
- 280 g de chou chinois, coupé en morceaux
- 85 g d'eau, et l'eau bouillante pour la cuisson des raviolis
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 5 c. à soupe de sauce de soja
- 1 c. à soupe d'huile de sésame
- 20 feuilles de pâte à wonton ou à jiaozis
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 1 c. à soupe de vinaigre de riz
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1577 kJ / 376 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 15 g
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