Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 0.4 g
Alternative recipes
Spicy-BBQ-Rub
5 Min
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24 Std.
Salmorejo
10 min
Sauce Rouille
25 min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Hähnchen-Kebabs mit Couscous-Salat und Zitronen-Dressing
50min
Gin-Tonic-Lachs
24 Std.
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20 min
Thai-Salat mit Erdnussdressing
30 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4h 30 min