![Polpettine di spinaci e ricotta Polpettine di spinaci e ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a61ad564-dfe6-42b6-87e0-87161a67b236/Derivates/03b1333e-9626-43ad-adbf-2606019ea0f4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 275 g di farina tipo 00
- 200 g di spinaci baby freschi
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
- 2 uova
- 50 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 273.1 kJ / 523 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Carbohydrates
- 56.5 g
- Fat
- 22.8 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Polpette di tacchino e spinaci
40min
Tortino di lenticchie
50min
Burger di spinaci
40min
Polpette di ricotta
50min
Sformato di patate e ricotta
1h 30min
Frittata di spinaci al forno
45min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Svizzere di merluzzo
35 мин.
Polpette di carote
1h
Polpettone vegetariano
1h 30min
Polpette di spinaci
35 мин.
Burger piselli e ricotta
35 мин.