Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2275 kJ / 543 kcal
- Protein
- 50 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Bouillabaisse
1 godz.
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Chowder
45 min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min