Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de lait
- 500 g de marrons, surgelés, décongelés
- 300 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre
- 1 c. à café de gousse de vanille, les graines de vanilles grattées, d'une gousse de vanille
- 1 c. à soupe de kirsch (facultatif)
- 8 meringues
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3058 kJ / 734 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 79 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Gâteau de Linz
1h
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 Min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Papet vaudois
55 min
Polenta tessinoise
45 min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Riz Casimir
45 min