Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Protein
- 104 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 13 g
- Sodium
- 2569.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Daube d'agneau aux artichauts
1 godz.
Daube de l'Aubrac
17 godz. 30 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Cassoulet de la mer
50 min
Alicuit de canard
1 godz.
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Soupe corse
13 godz. 15 min
Garbure
1h 10min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe paysanne au lard
55min