Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Protein
- 104 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 13 g
- Sodium
- 2569.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
Cassoulet de la mer
50 min
Alicuit de canard
1 Std.
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13sa 50 dk
Travers de porc "spécial sauce"
1 godz. 40 min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Garbure
1klst 10 min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 Min
Travers de porc à la moutarde
1小时 20 分钟
Joues de porc à la bière
1klst 10 min
Cassoulet au confit de canard
1klst 10 min