Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Protein
- 104 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 13 g
- Sodium
- 2569.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Tourin à l'ail
25min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Estouffat toulousain
2h
Garbure
1h 10min
Sauté de porc au cidre
1h
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Cassoulet au confit de canard
1h 10min