Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso a listarelle
- 150 g di cipolle bianche a listarelle
- 200 g di pomodori a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a listarelle
- 100 g di peperone verde, pulito e a listarelle
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 10 g di farina tipo 0
- 300 g di petto di pollo a listarelle (5x2 cm)
- 150 g di panna acida
- 6 tortillas di mais
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2753 kJ / 658 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Carbohydrates
- 47.6 g
- Fat
- 37.4 g
- Saturated Fat
- 112.5 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Pollo con salsa al curry
50min
Pollo alle mandorle
45 min
Pokè bowl al salmone
35 min
Pollo con le mandorle (per 2 persone)
35 min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Pollo alle arachidi
25 min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 min
Empanadas di pollo e peperoni
2 Std. 30 Min
Pollo speziato con salsa yogurt e verdure
40 min
Burrito
1h 30min